Hoe bijzonder is het als de medewerkers van een bedrijf zélf een concert geven?

Denk aan de befaamde kerstborrel. Hoe bijzonder wordt deze als er een koor optreedt van de eigen medewerkers? Dat is toch veel interessanter dan een proffesioneel koor, waar men niemand van kent?

En natuurlijk draagt ik er zorg voor dat zo'n optreden ook ECHT goed klinkt. De juiste songkeuze, arrangementen en toonsoorten zijn van belang om tot een goed klinkend resultaat te komen. Tevens zorgt ik ervoor dat alle partijen ruim van te voren zijn ingezongen, zodat de zangers zich goed kunnen voorbereiden. In een aantal oefensessie's worden de partijen onder elkaar gezet en tot een muzikaal geheel geweven. Tijdens het optreden zorg ik voor treffende aankonigingen, die de sfeer zetten en begeleid ik de zangers met een swingende pianopartij. Bij een aantal bedrijven is dit zo'n succes dat het zingen in het kerstkoor een jaarlijks terugkerend fenomeen is geworden!

Maar niet alleen bij kerst werkt het goed om zangers uit het eigen bedrijf te laten optreden. Denk aan elk event waar je muziek bij zou willen hebben. 

Neem contact met mij op en ik zal met alle plezier samen met u de mogelijkheden onderzoeken.

 

 image001.jpg

Copyright © 2022 DumoSound | Webontwikkeling logo walraven webwerkWalraven WebWerk

Top