Het dirigeer vak is behoorlijk dynamisch. De afgelopen jaren is er een omslag in Nederland gaande o.i.v. de Deense school. De Denen leerde mij om veel meer vanuit empowerment van je koor te werken. Ook qua improvisatie en groove heb ik (letterlijk) stappen gemaakt en zijn mijn koren veel sterker en zekerder geworden.

Jezelf blijven uitdagen om te blijven leren is belangrijk. Voor jezelf, omdat je beter wordt in je vak en je daardoor niet snel zal vervelen. En dat geldt natuurlijk ook voor je koren ;)

Ik coach veel dirigenten in het land individueel. Mijn specialisatie is zangtechniek. Ik kan jou helpen om beter te leren zingen...en ik kan jouw koor helpen om meer klankkleur verschil te maken. Dat doe ik middels mijn 6 koorkleuren methodiek.

Ik heb een studio in Gorssel waar we individueel kunnen werken. Ik werk echter ook online voor als de afstand wat groot is. En met alle plezier kom ik een keer naar jouw koor repetitie toe. 

Neem contact met me op en dan bespreken wat het best bij jouw wensen past!

Naast de persoonlijke coachings geef ik samen met Ruben Smits les aan de Dirigentenwerkplaats in Utrecht.

Zo starten we 30 sept 2022 weer met de basiscursus Vocal pop en Jazz. Dit is een cursus speciaal voor dirigenten in de lichte muziek. We leren je:
* je eigen stemtechnieken te verbeteren
* de verschillende koorkleuren toe te passen bij je koor
* verschillende repetitie technieken, waardoor je flow en efficientie behoudt.
* te grooven met je koor

Dit alles in een kleine groep, zodat er voldoende aandacht is voor jou. Ook regelen we een practicumkoor, zodat je veel practische ervaring kan opdoen.  

https://dirigentenwerkplaats.nl/aanbod/basiscursus-vocal-pop-jazz/

Copyright © 2023 DumoSound | Webontwikkeling logo walraven webwerkWalraven WebWerk

Top