Met de "6 koorkleuren" kan je elk koor een enorme expressie boost geven! Van superlief tot moddervet.....het kan allemaal

Deze "6 koorkleuren" methodiek  heb ik speciaal voor koren ontwikkeld.
Koren willen vooral zingen en niet teveel bezig zijn met technische aspecten over zangtechniek, heb ik ervaren. Maar hoe krijg je het koor dan toch allemaal in één bepaalde zangkleur, zodat de zangers allemaal dezelfde klankexpressie hebben? Dat lukt met deze 6 koorkleuren. 

De methode biedt koren een tool om gemakkelijk te kunnen switchen in koorklank. Hoe interessant is het wel niet als het koor van "lucht", via een zinnetje "speech" ineens doorschakelt naar een vette "edge" klank?! De "6 koorkleuren" heb ik samengesteld uit klassieke zang, EVT (Estill Voice Training) en CVT (complete Vocal Technique). Ik wil dat mijn koren superlief kunnen zingen (met lucht) of soms zeer dramatisch (crubing). Soms wil ik de tekst helemaal de hoofdrol geven (speech) en soms wil ik een groep blije eien horen (edge)!

De kleuren voegen we (letterlijk) toe aan onze bladmuziek. Hierdoor weet iedereen precies welk gevoel we willen uitdrukken én welke techniek we daarvoor gebruiken! 

De basis workshop duurt ongeveer 2 uur. Hierin leert het koor de 6 koorkleuren te zingen en ervaart het de expressieve mogelijkheden.
Het is vaak dikke pret en een enorme eye opener voor het koor wat er allemaal mogelijk is. 

Met alle plezier bespreek ik de mogelijkheden voor jouw koor!

 image001

Copyright © 2024 DumoSound | Webontwikkeling logo walraven webwerkWalraven WebWerk

Top