Arrangementen

Arrangeren is voor mij een muzikale puzzel. Het is heerlijk om te doen en een activiteit waar ik al mijn vrije uurtjes wel in kan steken. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwe jas" van een nummer, waardoor het koorarrangement iets extra's aan het origineel toevoegt. Ik schrijf vanuit mijn inspiratie, maar ook vanuit mijn vocale kennis waardoor ik van tevoren kan inschatten wat goed zingbaar is en wat niet. 

De afgelopen jaren heb ik lessen gevolgd bij de Deense Line Groth  en Malene Rigtrup. Zij werken met heldere, open en verassende koorklanken, waarin geschilderd wordt met koorkleuren. Less is more. Prachtig!

Ben je benieuwd naar mijn arrangementen of mag ik voor jouw koor een arrangement schrijven? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Composities

Ik schrijf ook composities in opdracht. Een paar voorbeelden hiervan zijn: 

  • Lied van Lochem : lied van de gemeente Lochem
  • Samen vrij zijn: bevrijdingslied i.v.m 75 jaar bevrijding, in samenwerking met Steven van Campen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een compositie voor uw bedrijf of speciale gelegenheid? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Juliette piano

Copyright © 2024 DumoSound | Webontwikkeling logo walraven webwerkWalraven WebWerk

Top