Zin in een zang uitdaging? Doe dan mee met een projectkoor!

Wil je meedoen met de betoverende theatershow Flonker?! In de buitenlucht onder regie van Jasper Korving? Dat kan nog!  We zoeken ervaren koorzangers, die willen deelnemen aan het projectkoor.
Repetitiedata: 

* zaterdag 12 juni 10.30 - 16.00 uur
* zaterdag 19 juni 10.30 - 16.00 uur
* maandag 21 juni 19.30 - 21.00 (via Zoom/Jamulus)
* zondag 4 juli: 10.30 - 16.00 uur
We repeteren buiten op het terein van de 2 bruggen in WInterswijk. Bij slecht week kunnen we overdekt onder een tent zingen. We behouden 1,5 m afstand en houden het Coronaproof met elkaar (thuisblijven bij klachten en elkaars ruimte respecteren)

Concertdata:
* zondag 11, 18, 25 juli
* zondag 1,8,15, 22, 29 aug
wrs vanaf 19.00 - 22.30 (van licht naar donker). Buiten op het terein van de 2 bruggen in Winterswijk

Doe je mee? stuur dan direct een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben dol op projectkoren! Ik hou van de knetterende energie waarmee het gepaard gaat. Het trekt zangers aan, die hard willen werken aan een helder doel (concert, videoclip etc) Afgelopen jaren heb ik Kerstprojecten, Valentijnskoren, Vredeskoren, Zoomkoren, Alicia Keys projectkoor en Musicalprojecten gedaan. Voor ieder wat wils! Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn koor projecten? Meld je dan aan voor de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt als eerste de info toegestuurd.

Bekijk: "Zoom in on Alicia Keys" van stichting Eduvox. In een samenwerking met Merel Martens, Don Henken en Sander Gieling

Een muziek theatershow onder regie van Jasper Korving! Terwijl we overgaan van het licht naar het donker, wordt u al wandelend getrakteerd op een betoverende show!

 

Copyright © 2021 DumoSound | Webontwikkeling logo walraven webwerkWalraven WebWerk

Top