Zin in een zang uitdaging? Doe dan mee met een projectkoor!

Ik ben dol op projectkoren! Ik hou van de knetterende energie waarmee het gepaard gaat. Het trekt zangers aan, die hard willen werken aan een helder doel (concert, videoclip etc) Afgelopen jaren heb ik Kerstprojecten, Valentijnskoren, Vredeskoren, Zoomkoren, Alicia Keys projectkoor en Musicalprojecten gedaan. Voor ieder wat wils! Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn koor projecten? Meld je dan aan voor de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt als eerste de info toegestuurd.

MELD JE NU AAN VOOR HET KERSTPROJECTKOOR 2021 van stichting Cadans uit Heerde.

"We zoeken zangers en zangeressen vanaf 16 jaar die zin hebben in een vrolijk kerstproject en die er geen bezwaar tegen hebben thuis te oefenen. We doen 7 repetities op de maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur. We starten op maandagavond 1 november 2021, en deelname kost € 85,-. Je krijgt dan MP3’s om mee te oefenen, bladmuziek, 7 heerlijke repetities en een fantastisch optreden. We gaan nummers zingen als Driving home for Christmas en Hallelujah"
 
Zing je mee met ons kerstkoor? Geef je dan vanaf nu op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hierbij een voorbeeld van het resultaat van een koorproject (online) Bekijk: "Zoom in on Alicia Keys" van stichting Eduvox. In een samenwerking met Merel Martens, Don Henken en Sander Gieling

Hou jij ook zo van die lekkere meezing kerstnummers? Doe dan mee met dit korte kerst projectkoor in Heerde! 

7 maandag avonden zingen en dan een concert op zaterdag 18 dec.

 

Copyright © 2021 DumoSound | Webontwikkeling logo walraven webwerkWalraven WebWerk

Top