De zanglessen worden opgebouwd rond jouw wensen. Ik maak gebruik van klassieke-, EVT- (Estill Voice Training) en CVT (Complete Vocal Tecnique) zangtechnieken, waardoor er altijd wel een techniek is die past bij jouw vraag.

Een eigen lied schrijven is een prachtige manier om uiting te geven aan jouw gevoel.

Soms dan kriebelt het ergens diep in mij en weet ik dat ik op dat moment alles moet neerleggen en achter de piano moet kruipen. Geen idee waar het vandaan komt, maar een gevoel, melodie of akkoordschema inspireert mij dan om een lied te maken. Het is het samenvallen van inspiratie gecombineerd met kennis van compositie en akkoorden, die dan het lied maken. Ik schrijf ook in opdracht muziek. Alhoewel inspiratie zich moeilijk laat afdwingen, merk ik toch dat alleen al de intentie om een lied te schrijven maakt dat er van binnen een proces start dat op een gegeven moment klaar is om naar buiten te komen.

In mijn studio aan huis kan ik prachtige opnames maken. Ik heb de apparatuur om technisch mooie opnames te maken, maar belangrijker is denk ik, dat ik weet hoe ik het beste uit de zanger kan halen. De keuze van het lied in de best passende toonsoort is belangrijk om een opname te doen slagen. Tevens kan ik de zanger zang technisch ondersteunen bij moeilijke noten in het lied en tegelijkertijd begeleiden op piano.

Copyright © 2023 DumoSound | Webontwikkeling logo walraven webwerkWalraven WebWerk

Top