Als pianist/toetsenist heb ik Juliette leren kennen als een zeer gedreven dirigent die precies weet wat ze wil. Een baasje en een kapitein, die goed voorbereid de koers uitzet, de mensen op de juiste plek zet en vervolgens laat groeien en bloeien - overigens met een goede dosis humor. Met fijnzinnige mensenkennis weet ze de aandacht en focus van de mensen vast te houden, waarna ze haar kennis en kunde erg effectief overbrengt. Een genot om dit te zien gebeuren.

Absoluut sterk punt was dat jijzelf of de medecursisten iets zongen en dat je dan zelf met een analyse moest komen. Dit is exact ook hoe je het in de praktijk gaat tegenkomen. Ook de vertaalslag van technieken naar 'koor'zaken als balans, uitspraak, intonatie etc was erg prettig. Dit kan ik meteen toepassen in koorrepetities.

Dus: een prettige middag met 'to the point' informatie. Heel concreet en meteen toepasbaar. Voor koordirigenten een aanrader!

Voor de ontwikkeling van ons project 'De waarheid is een lied' hebben we Juliette gevraagd ons te coachen. Wat een boost voor het eindresultaat! Zowel klankkleur als zuiverheid gingen enorm vooruit. Ook de articulatie en  tekstinterpretatie zijn aanmerkelijk verbeterd. Iedereen was echt onder de indruk. Wat ons betreft zeer de moeite waard, deze stap van amateur naar een professioneel eindresultaat.

Ik sta steeds weer versteld hoe snel je mensen beter kunt leren zingen!

Juliette is door haar enthousiasme en openheid in staat om binnen de kortste keren een ongedwongen en veilige sfeer te creëren, waarbij zelfs verlegen, onervaren en onzekere deelnemers uit volle borst meezingen!

Er ontstaat veel plezier en energie: mensen durven nieuwe dingen te doen. Inspirerend, verhelderend en verbindend!

Met fijnzinnige mensenkennis weet ze de aandacht en focus van de mensen vast te houden, waarna ze haar kennis en kunde erg effectief overbrengt. Een genot om dit te zien gebeuren.

Copyright © 2023 DumoSound | Webontwikkeling logo walraven webwerkWalraven WebWerk

Top